Zafferano (SWB)

Breeders Trophy registered

Gender

Stallion

Born year

2013

Reg no

04131895

Stb no

1325

Color

isabell

Chip number

752098100597162

UELN

752004041301895

Foreign number

Owner

Verbena AB

Breeder

Verbena AB

WFFS

Not carrier

Godkännandenivå

Premierad

Stallion performance test 2016

Height
Cannon bone
Conformation
Type
Head, neck and body
Legs
Walk
Trot

Opinion conformation
Välproportionerlig, välutvecklad. Uttrycksfullt huvud, välansatt, välformad, välvd hals, något låg manke, djup bål, långt sluttande kors.Välbenad. Avspänd, vägvinnande, taktmässig skritt. Taktmässig, välbalanserad trav, med något raka framben men väl undersatta bakben.

Gaits
Walk
Trot
Canter
Temperament and potential for development

Opinion gaits
Aktiv, avspänd skritt. Taktmässig, aktiv, ganska vägvinnande och bogfri trav. Galoppen har bra balans och bärighet. Lätt att reglera. Samarbetsvillig med fin ridbarhet.

Free jumping; technique and ability
Free jumping; temperament and potential for development

Opinion free jumping
God framåtbjudning. Samarbetsvillig, orädd och sansad. Modig.

Pedigree score dressage
Suitability score dressage

Pedigree
Modern Baby Doll är A-premierad och har ett avelsindex på 128 i dressyr. Hon har lämnat 4, ännu unga, avkommor. La Pinta har tilldelats diplom och blev 7:a i 3-årschampionatet i dressyr. Mormodern C'est si Bonne är ett Elitsto som lämnat 12 avkommor, 2 av dem har tilldelats diplom vid unghästbedömningar. En avkomma har placeringar i Msv dressyr, en i 1,30 hoppning och Duschesse har placeringar i Int. I dressyr. Mormors mor, Ikeá är A-premierad.

Index jumping
Index dressage
Breeding class
Until year

Stallion performance test 2017

Height
Cannon bone
Conformation
Type
Head, neck and body
Legs
Walk
Trot

Opinion conformation
Välproportionerlig, långlinjerad. Uttrycksfullt huvud, lång välformad hals, djup bål, långt sluttande kors. Obetydligt uttåad i övrigt välbenad. Avspänd, vägvinnande, taktmässig skritt. Taktmässig, välbalanserad trav med något raka framben men väl undersatta bakben.

Pedigree
Modern Baby Doll (SWB)är elitpremierad och har ett avelsindex på 127 i dressyr. Hon har lämnat 4, ännu unga, avkommor. La Pinta (SWB) har tilldelats diplom och blev 7:a i 3-årschampionatet i dressyr och deltog i finalen i Breeders Trophy som fyraåring. Mormodern C'est si Bonne (SWB) är ett Elitsto som lämnat 12 avkommor, 2 av dem har tilldelats diplom vid unghästbedömningar. En avkomma har placeringar i Msv dressyr, en i 1,30 hoppning och Duschesse (SWB) har placeringar i Int. I dressyr. Mormors mor, Ikeá (SWB) är A-premierad och har bl a lämnat en avkomma i Msv hoppning.

Index dressage
Breeding class
Until year