Common Sense (SWB)

Breeders Trophy registered

Gender

Stallion

Born year

2006

Reg no

04061574

Stb no

1172

Color

brun

Chip number

977200005576193

UELN

752004040601574

Foreign number

Owner

Britten Werner

Breeder

Britten Werner

WFFS

Not tested

Godkännandenivå

Premierad

Stallion performance test 2009

Height
Cannon bone
Conformation
Type
Head, neck and body
Legs
Walk
Trot

Opinion conformation
Välutvecklad och högställd. Uttrycksfullt huvud, välformad hals, kort manke, liggande bog, långt, välformat, sluttande kors. Något veka bakkotor, i övrigt korrekt. Avspänd, ren och rörlig skritt. Taktmässig och avspänd trav, kunde dock bära något bättre.

Gaits
Walk
Trot
Canter
Temperament and potential for development

Opinion gaits
Skritten är ren, taktmässig, rörlig och avspänd med god energi. Traven är taktmässig och avspänd och ganska elastisk. Galoppen är rytmisk, avspänd, välbalanserad med god elasticitet. En välbalanserad, avspänd, energisk hingst med god ridbarhet.

Free jumping; technique and ability
Free jumping; temperament and potential for development

Opinion free jumping
En positiv hingst med mycket energi. Har stor förmåga och mycket elasticitet i kroppen. Bra teknik fram och bak och använder ryggen.

Pedigree score jumping
Suitability score jumping

Pedigree
Modern Caracole erhöll själv hoppdiplom som 3-åring och är stambokförd med AB. Mormodern Europa är även mor till Casino med placeringar i Msv hoppning och Carlito som även han erhöll hoppdiplom som 3-åring.

Index jumping
Index dressage
Breeding class
Until year

Stallion performance test 2012

Height
Cannon bone
Conformation
Type
Head, neck and body
Legs
Walk
Trot

Opinion conformation
Välrpoportionerlig, harmonisk med naturlig resning. Uttycksfullt huvud, välansatt, välformad hals, något bred övergång mellan huvud och hals, kort manke, liggande bog, välformat sluttande kors. Obetydligt intåad, något veka bakkotor. Ren, avspänd, vägvinnande och rörlig skritt. Taktmässig vägvinnande trav som kunde bära bättre bak.

Pedigree
Modern Caracole är AB-premierad och erhöll själv hoppdiplom som treåring. Hon har två registrerade avkommor. Caracole har ett avelsindex på 148 i hoppning. Mormodern Europa är Elitpremierad och har 127 avelsindex, hoppning. Hon har en avkomma med placering i Svår hoppning, tre med placering i Msv hoppning och två med hoppdiplom vid 3-årstest.

Breeding class
Until year

3-year old test and quality test

3-year old test
Quality test