Santino

Gender

Stallion

Born year

1999

Reg no

04993842

Stb no

1099

Color

brun

Chip number

752098100210138

UELN

Foreign number

99.07376 Vb

Owner

Breeder

J.J. Hamers

WFFS

Not tested

Godkännandenivå

Premierad

Stallion performance test 2005

Height
Cannon bone
Conformation
Type
Head, neck and body
Legs
Walk
Trot

Opinion conformation
Elegant, ganska ädel hingst. Vackert huvud, lång välansatt hals, lång manke, välliggande bog, ngt öppet ländparti, välmusklat ngt kort kors. Ngt parallellförskjuten, ngt gracil fram, väl inskenad has. Ren och energisk skritt. Bogfri, lätt och luftig trav, dock ngt stel överlinje.

Opinion test rider dressage
Rid av en testryttare. T1: En framåt häst, bra ridbarhet och en bra känsla att sitta på. Han kunde ha lite mer schvung i traven. Uppmärksam på hjälperna. Mycket välutbildad! Bra balans i galoppen, lätt att samla. Hästen är på rätt väg för att i framtiden bli en bra dressyrhäst. Domarutlåtande: Ren, taktmässig och avspänd skritt. Taktmässig, lätt och välbalanserad trav med god energi. Ren, rytmisk, lätt och välbalanserad galopp. Hästen har en tilltalande lätthet och harmoni med mycket god utvecklingspotential.

Pedigree
Santino placerade sig på sjunde plats i femårsfinalen i dressyr i både Svenskt avels och sportchampionat och Scandinavian Open 2004.Flemmingh har ett flertal placeringar och segrar i Grand Prix dressyr. Han är far till bl.a. Krack C som tillsammans med Anky van Grunsven deltog för Holland i VM i Jerez. Flemmingh har tre godkända söner i Holland, Krack C, Mooiman och Kelvin, samt fyra ston som blivit reservsegrare.

Breeding class
Until year