Copycat

Kön

hingst

Födelseår

2013

Regnr

04132950

Stbnr

1322

Färg

Chipnummer

UELN

276441410182913

Utländskt nummer

DE441410182913

Ägare

Gränsbo Stuteri o Johan Ifverson

Uppfödare

Johannes Rüter

WFFS

Ej bärare

Godkännandenivå

Premierad

Bruksprovet 2016

Mankhöjd
Skenben
Exteriör
Typ
Huvud, hals och bål
Ben
Skritt
Trav

Omdöme exteriör
Välproportionerlig, långlinjerad. Lång välformad hals, liggande djupa bogar, markerad manke och långt kors. Något parallellförskjuten. Hovar med höga trakter. Avspänd skritt med normal steglängd som kunde vara mer aktiv bak. Välbalanserad trav med normal steglängd.

Gångarter
Skritt
Trav
Galopp
Temperament och utvecklingsbarhet

Omdöme gångarter
Skritten är ren, men kort. Behöver komma mer igenom ryggen.Traven är taktmässig och energisk men kunde vara lite mer aktiv bak. Galoppen är ganska rund och aktiv, men kunde ta mera mark. Samarbetsvillig häst som behöver visa mer aktivitet bakifrån.

Löshoppning; teknik och förmåga
Löshoppning; temperament och utvecklingsbarhet

Omdöme löshoppning
Hoppar med god rytm, balans, ryggverkan och god benteknik. Visar god framåtbjudning och snabb reaktionsförmåga. Rättar sig bra. Hoppar något i framåtriktning i upphoppet. Är samarbetsvillig, orädd, sansad och energisk.

Härstamningspoäng hoppning
Lämplighetspoäng hoppning

Härstamning
Modern Whoopy Goldberg har två tävlande avkommor varav en placerad i 1,40 hoppning. Mormodern Pan Am är ett Statspremiesto. Hon har flera tävlande avkommor, bl a en med placering i 1,60 hoppning, en i 1,40 hoppning och ett sto med verbandspremie. En halvsyster till Whoppy Goldberg är mor till Cooney 51 som tog brons i Aachen 2015 och har flera världscup-placeringar. Mormors mor Pik Dame har 3 tävlande avkommor varav en är placerad i Svår hoppning och en i Msv hoppning.

Index hoppning
Index dressyr
Värdebokstav
Till och med år

Bruksprovet 2018

Mankhöjd
Skenben
Exteriör
Typ
Huvud, hals och bål
Ben
Skritt
Trav

Omdöme exteriör
Välproportionerlig, maskulin, långlinjerad. Lång brett ansatt hals, liggande djupa bogar, något stram ländrygg och långt plant kors. Något parallellförskjuten och intåad, väl inskenade hasar. Energisk skritt med normal steglängd. Ganska vägvinnande trav med aktiva bakben.

Gångarter
Skritt
Trav
Galopp

Omdöme gångarter
Styv, aktiv, något kort skritt. Lite styv i traven, kunde vara mer aktiv bak, något i framvikt. Aktiv, vägvinnande galopp som är ganska bärig och lätt att samla.

Hoppning; teknik och förmåga
Hoppning; temperament och utvecklingsbarhet
Testryttare hoppning
Testryttare 1
Testryttare 2

Omdöme hoppning
God balans och framåtbjudning. Snabb reaktionsförmåga, rättar sig bra. God benteknik fram. Hoppar på ett funktionellt sätt. Uppmärksam, smarbetsvillig och orädd. Klok. Man skulle önska att han fullföljde språnget. Något ostadig i kontakten.

Omdöme testryttare hoppning
JFP: Känslan i språnget är mycket bra. Enkelt att rida till hinder, blir stark efter. Har ett bra, starkt avstamp. Försiktig, kommer upp fint över manken. DM: Good scope, nice canter, good jump. Mouth a little difficult, not so easy to sit. A feeling that the behind is too high.

Härstamningspoäng hoppning
Lämplighetspoäng hoppning

Härstamning
Modern Whoopy Goldberg har två tävlande avkommor varav en placerad i 140 hoppning. Mormodern Pan Am är ett Statspremiesto. Hon har flera tävlande avkommor, bland annat en med placering i 160 hoppning, en i 140 hoppning och ett sto med verbandspremie. En halvsyster till Whoopy Goldberg är mor till Cooney 51 som tog brons i Aachen 2015 och har flera världscup-placeringar. Mormors mor Pik Dame har tre tävlande avkommor varav en är placerad i Svår hoppning och en i Msv hoppning.

Index hoppning
Värdebokstav
Till och med år