Line

Fango In Blue x

Fango In Blue x
03935930
1277
Veganum x Laudanum xx
Vega A x
Bergere du Chateau x Iago C x
Rose de Chateau x

Avelsvärderingsresultat

Mankhöjd
Skenben

Omdöme exteriör
Ädel, långlinjerad, elegant mycket väl bibehållen hingst. Uttrycksfullt huvud, lång väl ansatt hals, markerad hög manke, låg rygg och välformat kors. Något parallellförskjuten. Energisk ren skritt med normal steglängd. Lätt taktmässig trav något kort trav med bra bakbensmekanik.

Härstamning
Fadern Veganum tävlade själv i 5-årschampionatet i hoppning. Farfadern Laudanum xx tävlade framgångsrikt i hoppning på internationell nivå. Modern Bergere du Chateau har ett avelsindex i fälttävlan i Frankrike på BCC +11. Mormodern Rose du Chateau har avkommor som tävlat i samtliga grenar och har ett avelsindex i Frankrike på BCC +3.

Prestationer
Fango In Blue har själv tävlat i unghästchampionaten i hoppning. Han har avkommor som presterat i internationell svår klass i hoppning och framför allt fälttävlan. Hans avelsindex i fälttävlan i Frankrike är BCC +16 och i hoppning BSO +7.

Värdebokstav
Till och med år

Bruksprovet 2014

Mankhöjd
Skenben

Omdöme exteriör
Ädel, långlinjerad, elegant. Mycket väl bibehållen för sin ålder. Uttrycksfullt huvud, lång, väl ansatt hals, markerad, hög manke, sänkt rygg, välformat kors. Parallellförskjuten. Energisk, ren skritt med normal steglängd. Lätt, kort trav.

Härstamning
Modern Bergere du Chateau har ett avelsindex i fälttävlan i Frankrike på BCC +11. Mormodern Rose du Chateau har avkommor som tävlat i samtliga grenar och har ett avelsindex i Frankrike på BCC +3.

Värdebokstav
Till och med år