Common Sense (SWB)

Breeders Trophy-ansluten

Kön

hingst

Födelseår

2006

Regnr

04061574

Stbnr

1172

Färg

brun

Chipnummer

977200005576193

UELN

752004040601574

Utländskt nummer

Ägare

Britten Werner

Uppfödare

Britten Werner

WFFS

Ej testad

Godkännandenivå

Premierad

Bruksprovet 2009

Mankhöjd
Skenben
Exteriör
Typ
Huvud, hals och bål
Ben
Skritt
Trav

Omdöme exteriör
Välutvecklad och högställd. Uttrycksfullt huvud, välformad hals, kort manke, liggande bog, långt, välformat, sluttande kors. Något veka bakkotor, i övrigt korrekt. Avspänd, ren och rörlig skritt. Taktmässig och avspänd trav, kunde dock bära något bättre.

Gångarter
Skritt
Trav
Galopp
Temperament och utvecklingsbarhet

Omdöme gångarter
Skritten är ren, taktmässig, rörlig och avspänd med god energi. Traven är taktmässig och avspänd och ganska elastisk. Galoppen är rytmisk, avspänd, välbalanserad med god elasticitet. En välbalanserad, avspänd, energisk hingst med god ridbarhet.

Löshoppning; teknik och förmåga
Löshoppning; temperament och utvecklingsbarhet

Omdöme löshoppning
En positiv hingst med mycket energi. Har stor förmåga och mycket elasticitet i kroppen. Bra teknik fram och bak och använder ryggen.

Härstamningspoäng hoppning
Lämplighetspoäng hoppning

Härstamning
Modern Caracole erhöll själv hoppdiplom som 3-åring och är stambokförd med AB. Mormodern Europa är även mor till Casino med placeringar i Msv hoppning och Carlito som även han erhöll hoppdiplom som 3-åring.

Index hoppning
Index dressyr
Värdebokstav
Till och med år

Bruksprovet 2012

Mankhöjd
Skenben
Exteriör
Typ
Huvud, hals och bål
Ben
Skritt
Trav

Omdöme exteriör
Välrpoportionerlig, harmonisk med naturlig resning. Uttycksfullt huvud, välansatt, välformad hals, något bred övergång mellan huvud och hals, kort manke, liggande bog, välformat sluttande kors. Obetydligt intåad, något veka bakkotor. Ren, avspänd, vägvinnande och rörlig skritt. Taktmässig vägvinnande trav som kunde bära bättre bak.

Härstamning
Modern Caracole är AB-premierad och erhöll själv hoppdiplom som treåring. Hon har två registrerade avkommor. Caracole har ett avelsindex på 148 i hoppning. Mormodern Europa är Elitpremierad och har 127 avelsindex, hoppning. Hon har en avkomma med placering i Svår hoppning, tre med placering i Msv hoppning och två med hoppdiplom vid 3-årstest.

Värdebokstav
Till och med år

Bedömningsresultat

Unghästtest
Ridhästtest